Recent comments

Friss Hírek

Tíz emberrel csak egy pontra futotta a Milannak

A Milan több mint egy félidőt emberhátrányban játszva 1–1-es döntetlent csikart ki a Torino otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság  18. fordulójának szombat késő esti mérkőzésén.


Alig kezdődött el a mérkőzés, és Jérémy Ménez máris megszerezte a vezetést a Milannak: a francia támadó betört a védők közé, kibillentették egyensúlyából, és a megítélt büntetőből higgadtan a léc alá lőtt. 0–1

A folytatásban a szerencsére és Diego López nagy védéseire is szüksége volt a Milannak ahhoz, hogy a hazai csapat ne egyenlítsen. Súlyosbította a kínokat, hogy Mattia De Sciglio visszahúzásért megkapta a második sárga lapját, így a vendégek még az első félidőben emberhátrányba kerültek.

A fordulás után jóval többet támadott a Torino, Filippo Inzaghi cserékkel próbálta csapata állásait áttörhetetlenné tenni – az egyik leváltott játékos, Sulley Muntari hisztériázva vette tudomásul, hogy lehozták –, ám végül csak egy pontot sikerült megtartani.

A 81. percben ugyanis beérett a hazai erőfeszítések gyümölcse: jobb oldali szögletet követően Kamil Glik – ő hozta össze a meccs eleji tizenegyest – magasan felugorva a kapu jobb oldalába fejelt. 1–1

A Milan 2001 óta először áll győzelem nélkül az év első két bajnoki mérkőzése után (mint ismert, Inzaghi csapata kedden hazai pályán 2–1-re kikapott a Sassuolótól). 

Torino–Milan 1–1 (Glik 81, ill. Ménez 3. – 11-esből)  

forrás: NSO