Recent comments

Friss Hírek

Strootman és Pjanic maradnak

A Roma elnöke kijelentette, felejtsék el a klubok Kevin Strootmant és Miralem Pjanicot, mert a játékosok nem eladóak.

 
"Bosszantanak ezek a pletykák, szerintem most már ideje lenne befejezni a Strootmannal kapcsolatos találgatásokat, hiszen már Kevin is elmondta, hogy elkötelezett a Romához, szereti Olaszországot és 5 éves szerződése van. Ráadásul nekem eszem ágában sincs eladni őt."- utalt Pallotta azokra a pletykákra, amik már tavaly ősz óta folyamatosan jelennek meg Strootman esetleges távozásával kapcsolatban.

"Hasonló a helyzet a Liverpool-Pjanic féle sztorival. 4 éves szerződése van és nagyon szeretjük őt."

"Szeretnénk a legjobb csapatot pályára küldeni, ez a legfontosabb. Viszont üzletemberek vagyunk és ha valaki előáll egy őrült számmal, akkor azt meg kell hallgatnunk. Nem szabad egyből nemet mondani. Ez azt jelenti, hogy mondjuk én nem akarom eladni Kevint, de ha valaki hatalmas összeget ajánl érte, akkor legalább meg fogom hallgatni."

"Egy klubot vezetek, szóval azt kell néznem, hogy mi a legjobb mindenkinek, nem pedig egyéni szempontokat veszek figyelembe. Így működik a világ."

"Ami a csapatot illeti, a Roma messze nem játszott eddig a tudása maximumán, hiszen nagyon sok volt a sérült és számos új játékos került a csapathoz, akiknek időre van szükségük. A keretünk erős és vannak erős fiataljaink."

Az elmúlt éve egyik legaggasztóbb sérülése Leandro Castané volt, akin végül agyműtétet kellett végrehajtani, hogy eltávolítsák a cavernomát.

"Amiért nagyon hálás vagyok ebben az évben, az Leandro Castan. Az elején, amikor megtalálták a problémát nagyon megijedtünk, hiszen nem lehetett tudni, hogy ez most daganat, vagy rák, de szerencsére az operáció sikeres volt. Oké, most egy évre kiesett, de vannak dolgok, amik fontosabbak annál, hogy hol állunk a tabellán. Ezzel lehet néhányan nem értenek egyet, de szerintem a legtöbben igen."

A múlt vasárnapi derbi után a Lazio elnöke, Claudio Lotito számos rosszindulatú megjegyzést tett a Romára és Pallottára a sajtón keresztül.

"Beszélek-e Lotitóval? Nem. Teljesen másképpen látja a dolgokat azzal kapcsolatban, hogy a dolgoknak hogyan kellene menniük. Szerintem azért csinálja ezeket a dolgokat, hogy megerősítse a táborát, ahelyett, hogy azon gondolkodna, mi a jó a bajnokságnak. Neki más a véleménye erről, de tudják, a tettek hangosabbak a szavaknál." 


forrás: asroma.hu