Recent comments

Friss Hírek

Remek teljesítményt nyújtottunk

A Juventus tegnap kiütéses győzelmet aratott a Hellas Verona ellen az Olasz Kupában, természetesen Massimiliano Allegri is elégedett volt a látottakkal. 


Az edző külön kiemelte Sebastian Giovincot és Roberto Pereyrát, emellett pedig szót ejtett Paul Pogba átigazolásáról és a januári mercatoról is.

 A Juventus tegnap hazai pályán 6-1-re győzte le veronai ellenfelét az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében. A torinóiaknál több kulcsjátékos is pihenőt kapott, így Sebastian Giovinco, Simone Pepe és Simone Padoin is a kezdőben találta magát. A kevés játéklehetőség miatt különösen motiváltak voltak a játékosok, az apró termetű csatár két góljával és aktív teljesítményével talán a mérkőzés egyik legjobbja volt.

„Remek teljesítményt nyújtottunk. Technikásan, nagy iramban játszottunk, gyakran sikerült támadásokat vezetni. Nem a B-csapattal álltunk ki, egyedül Pepe és Giovinco kap kevesebb játéklehetőséget a tegnapi kezdőből és mindketten kiváló teljesítményt nyújtottak. Mindenkinek a hozzájárulásához szükség van ahhoz, hogy sikereket érjünk el ebben a szezonban.”

„Giovinco képességeit senkinek sem kell bemutatni. Egyedül azért játszik kevesebbet, mert öt csatárom van két posztra. A bajnokság során létfontosságú lesz, hogy mindenki készen álljon a bevetésre, ha úgy adódik. Giovinco sosem volt a piacon és bár sok a pletyka körülötte, sosem mondta nekünk, hogy el akarná hagyni a csapatot.”

Szintén kiváló teljesítményt nyújtott Roberto Pereyra is, az Udinesetől nyáron kölcsönbe érkezett argentin középpályás pedig első gólját szerezte meg a Juventus színeiben.

„Pereyra első gólja volt a szezonban, mely igazán fontos volt számára. Úgy gondolom, hogy legalább 6-7 góllal kell kivennie a részét a szezon során.”

A Juventus épp a Hellas Veronával találkozik a hétvégén a bajnokságban is, Allegri szerint azonban nem érdemes ott is 6-1-es eredményt várni.

„Teljesen más mérkőzés lesz, a Verona általában nagyon kevés gólt kap. Nekünk is fejlődnünk kell, nem szabad állított helyzetből gólokat kapnunk, ezzel a szöglettel ez már sorban a második volt a Napoli elleni mérkőzés után. Dolgoznunk kell ezen.”

A héten rengeteg pletyka keringett Paul Pogba esetleges átigazolása körül, csillagászati összegek repkedtek a médiában a tündöklő fiatal középpályásért, Mino Raiola, a játékos ügynöke pedig úgy nyilatkozott, a Juventus nem engedheti meg magának, hogy egy 100 millió eurós ajánlatot visszautasítson.

„A Juventus megengedheti magának Pogbát, hiszen már most is a Juventus játékosa. Normális, hogy egész Európa őt akarja, még csak 21 éves és elképesztően tehetséges.”

„Szükségünk van pár erősítésre, hogy teljes legyen a csapat, miután Asamoah és Romulo három hónapra kidőlt. Ha nem találunk megfelelő embert a pótlásukra, akkor a fiatalok is több játéklehetőséghez juthatnak.”

forrás: Juventusfc.hu