Recent comments

Friss Hírek

REGGINA: Hazatér a veterán, a magyar kapusnak mennie kell

A rutinos Emanuele Belardi visszatérésével minden bizonnyal távozik az olasz labdarúgó-bajnokság harmadosztályában szereplő Regginától a magyar kapus, Kovácsik Ádám.


A legutóbb a Pune City FC-ben – Vadócz Krisztián csapattársaként – védő, 37 esztendős Emanuele Belardi és a szintén az indiai csapattól hazatérő védő, Bruno Cirillo korábban már állt a Reggina alkalmazásában, visszatérésüket örömhírként jelentette be a klub honlapja.

Olasz sajtóhírek szerint a klub vezetői néhány napja jelezték Kovácsik Ádámnak, hogy a továbbiakban nem számítanak a szolgálataira, csakhogy Belardi papírjai még nincsenek rendben, így a kedd esti bajnokin még a magyar kapusnak kell a háló elé állnia.

A hírek szerint a szintén harmadik ligás Grosseto már érdeklődött Kovácsik iránt. A 23 éves magyar kapus 2010 óta tartozik a Reggina kötelékébe, és azóta már háromszor szerepelt kölcsönben más klubban (Foligno, Pavia, Carpi).

A Reggina ősze nem sikerült fényesen, a csapat az utolsó helyen áll a Lega Pro húszcsapatos C-csoportjában. Mind a 18 fordulóban Kovácsik őrizte a kaput.

forrás: NSO