Recent comments

Friss Hírek

NAPOLI: Gabbiadini megérkezett Nápolyba

Vasárnap mintegy 1000 szurkoló üdvözölte a déli város repülőterén a Sampdoriától érkező Manolo Gabbiadinit.



 
GabbiaDay, vagyis Gabbiadini érkezésének a napja. A Napoli ultrái tömegesen kórusban üdvözülték csapatuk új igazolását a városuk repülőterén. A Sampdoriától érkező fiatal tehetséget már nagyon várták a drukkerek. Hiszen egy hosszan tartó tárgyalás sorozat végén sikerült megszereznie a csapat vezetőségének  a labdarúgót Genovából.

Amikor leszállt a játékos gépe, akkor az őt váró őrült nagy tömeg miatt a nápolyi reptéri biztonsági szolgálat vezetősége úgy döntött, hogy egy másodlagos reptéri kijáraton viszi ki  Manolót. Emiatt az órák óta türelmetlenül várakozó szurkolók nagyon csalódottak voltak. De már nem kell sokat várniuk, hiszen az esti orvosi vizsgálat után megtörténik a hivatalos bemutatása is a holnapi napon.

Gabbiadini, elmondta, hogy nagyon izgatottan áll az új kaland előtt, de nagy vágya teljesült azzal, hogy a Napoli együttesébe igazolt. Reméli, hogy nagy sikerek várnak rá a déli gárdával.

Egyes értesülések szerint 13 millió euró ellenében vált meg tőle a Sampdoria, de ezt nem erősítették meg a felek.

A labdarúgó ma találkozik Rafa Benítezzel, az együttes vezetőedzőjével. Egy biztos, kedden még nem debütálhat a Cesena ellen a bajnokságban, hiszen egy mérkőzésre el van tiltva a játékos. Így a feleknek van idejük rendezni a szerződés részleteit.

Az olasz futball egyik legnagyobb tehetségét szerezte meg a Napoli csapata, támadásban ezzel nőttek Benítez variációs lehetőségei.

forrás: azzurri.co.hu