Recent comments

Friss Hírek

INTER: Podolskival borítanák a papírformát

Immáron Lukas Podolskival soraiban rohanná le a listavezető Juventust az Internazionale, amely vágyaitól távol, az olasz bajnoki tabella 11. helyén áll jelenleg.



Túlzás lenne azt állítani, hogy Roberto Mancini vezetésével szárnyalna az Internazionale. 

A milánóiak régi-új edzője a városi rivális Milan elleni november 23-i derbin ült le ismét a kék-feketék kispadjára, az azzal együtt lejátszott nyolc meccs alatt azonban mindössze két győzelmet tudtak felmutatni a szebb napokat is látott lombardok.  

A milánóiak hátránya tizennyolc pont a listavezető Juventusszal szemben, és kilenc a harmadik Lazio mögött. 

Tetemes, ám egy jó tavaszi meneteléssel akár a dobogóra is odaférhetnének Mancini fiai. Emiatt is érkezett - a sajtó és a szurkolók által talán megváltóként is várt - Lukas Podolski. Az Arsenaltól érkezett német válogatott klasszis már ott is van a Juve elleni keretben, szóval már kedden bemutatkozhat új csapata mezében. 

No, persze egy fecske nem csinál nyarat, így kompletten az egész milánói csapatnak sokat kéne fejlődnie. Az év első meccsén leginkább a presztízs és az önbizalom miatt múlhat sok a számukra, hiszen a bajnokságban október óta veretlen Juventus lesz az ellenfelük. A torinóiak azóta mindössze a Napoli elleni Szuperkupa-döntőt veszítették el, azt is büntetőkkel. 

forrás: digisport.hu