Recent comments

Friss Hírek

IBRAHIMOVIC: Nem térek vissza Olaszországba

Zlatan Ibrahimovic, a francia labdarúgó-élvonalban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain támadója elmondta, csak pletyka, hogy az AS Romához szerződik, mert ki szeretné tölteni a szerződését a párizsiaknál.


Amint arról korábban beszámoltunk, az Aftonbladet, a svéd sportsajtó zászlóshajója váltásra ösztönzi Zlatan Ibrahimovicot. 

Az újság egyik szerkesztője szubjektív cikkében arról írt, hogy Svédország legjobb labdarúgójának el kell hagynia az „unalmas luxusban tengődő" PSG-t, és az AS Roma mezében kellene befejeznie a pályafutását. 

Jennifer Wegerup írásában több érvet is felsorakoztat amellett, miért az olasz főváros lenne a tökéletes végállomás Zlatan Ibrahimovic illusztris karrierje számára, ám a svéd támadó szerint nincs semmi alapja a Párizsból való távozásának.

„Hogy visszatérek-e a Serie A-ba? Nem – zárta rövidre a híreszteléseket Ibrahimovic. – Volt, aki erről beszélt, volt, aki már be is jelentette, de egyáltalán nem igaz, csak kitalált történet. Még van egy év a szerződésemből a PSG-nél, azt még biztosan kitöltöm, utána pedig meglátjuk, mi lesz.”

forrás: asroma.hu