Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Nem volt kérdéses a győzelmünk

Rudi Garcia szerint szükség lenne a gólvonal technológiára a futballban, azonban úgy véli, a Roma gólja nem volt kérdéses.

 
A Roma Astori fejesével nyert 1:0-ra Udinében a hazaiak ellen, viszont a gólon sokáig vitatkozni fognak, mert a felvételek alapján is nehéz eldönteni, hogy teljes terjedelmével átment-e a labda a gólvonalon.

"A srácok jól teljesítettek és ezzel fontos győzelmet szereztek. Akár a második gólunkat is megszerezhettük volna a sok kialakított helyzetből."- kezdte a meccs után Garcia.

"Mindig mondtam, hogy kell a technológia a játékvezetők megsegítésére, hiszen a gólvonal technológiával ez most nem lett volna kérdés. Bár a vonalbíró elég jó helyen állt ahhoz, hogy lássa, a labda bent volt, de a végső szót a játékvezető mondta ki így is."

Ennek ellenére a vonalbíró nem mondta azt, hogy a labda bent volt teljesen, hanem végül a játékvezető döntött úgy, hogy gól, ezzel még jobban megerősítve a kétkedőket.

"A játékvezető az egész meccs alatt jól végezte a dolgát és Urby szerelésénél is látszott a visszajátszásokon, hogy a labdát érte el előbb. A játékvezetők hozzák meg az ítéletet, nem az edzők."


forrás: asroma.hu