Recent comments

Friss Hírek

FIORENTINA: Parmában folytatódott Gomez kálváriája

A német csatár egészen elképesztő negatív spirálban van: idén majd’ 1000 játékperccel a háta mögött, sérüléséből felépülve csupán egy gólt szerzett, de megannyi ziccert kihagyott, és a játékával sem lehetnek elégedettek Firenzében: ma pedig nagyban hozzájárult, hogy csapata vereséget szenvedjen Parmában.


Persze elég demagóg lenne Gomezre kenni a Fiorentina vereségét Parmában, de mindenesetre a német csatár tehetett volna a legtöbbet azért, hogy legalább egy ponttal távozzon az idén igencsak gyengélkedő Parma otthonából a Montella-legénység: a 34. percben De Ceglie buktatása után büntetőhöz jutott a Fiorentina, és az eredetileg a tizenegyesekre kijelölt Mati Fernandez azonban mégsem állt oda, hanem Mario Gomez vette a kezébe a labdát, azonban elhibázta a büntetőt: bár középre lőtt, de Mirante érezte a szándékot, és védte Gomez lövését.

Később kettős emberhátrányba is került a Fiorentina, amelynek nem sikerült az egyenlítés, így vereséget szenvedett a Parma otthonában Vincenzo Montella csapata, így nehéz helyzetbe került a vasárnapi, Palermo elleni hazai mérkőzés előtt. Ilyenkor lenne igazán szükség a remek képességekkel megáldott német csatárra – de ebben a formában jelenleg nem tud segíteni a Fiorentinának.

forrás: azzurri.co.hu