Recent comments

Friss Hírek

STRAMACCIONI: Az egyik szemem sír, a másik nevet

A mai napon az Udinese edzőjét, Andrea Stramaccionit többek között az Inter jelenlegi formájáról is kérdezgették a Radio Rai munkatársai. 


Az interjúban Stramaccioni elmondta, hogy egyik szeme sír, a másik nevet. 

Utóbbi a jelenlegi csapata miatt – bár a legutolsó fordulóban otthon illet volna elverni a Cesenát. Amiért szomorú, az viszont az Inter formája. Különösen azért fáj neki ez, mert a milánói kék-feketék Olaszország egyik legnépszerűbb klubja, és jelenlegi formájukkal a szurkolóikat nem igazán örvendeztetik meg. A másik ok pedig az, hogy edzősködése alatt nagyon megszerette a klubot, és ezért mindig egy különleges helyet fog elfoglalni a szívében. Stramaccioni éppen ezért reményét fejezte ki, hogy volt csapata hamar visszatalál a helyes útra és elkezdi gyűjteni a pontokat.

A riporter ekkor lecsapott a kínálkozó lehetőségre és megkérdezte, hogy visszatérne-e az Internazionale kispadjára? Stramaccioni nem zárkózott el a lehetőségtől, de mivel ő most az Udinese edzője, ezért nem igazán szeretne ezzel foglalkozni.

Az interjú végén megkérdezték az olasz mestertől, hogyha Moratti marad az elnök, akkor maradt volna-e? Természetesen igennel válaszolt erre a kérdésre, hiszen Moratti volt az, aki a klubhoz vitte és igen erősen számolt is vele hosszútávon. Az új vezetés azonban sok mindent kicserélt, és köztük volt Stramaccioni is, aki ezért Észak-Olaszország másik csücskébe tette át a székhelyét.

forrás: azzurri.co.hu