Recent comments

Friss Hírek

ROMA: Nem mondtak le Nastasicról

Az olasz óriás tájékoztatta a Manchster City vezetőségét arról, hogy továbbra is igényt tartanának a szerb hátvédre, Matija Nastasicre.


A Róma a nyáron meg akarta szerezni a szerb játékost, ám akkor ez nem valósulhatott meg, így januárban újra ajánlatot tesznek a Citynek. 

A Bajnokok ligája mérkőzés után az Etihad stadionban érdeklődtek az olasz vezetők Nastasic januári esetleges átigazolása felől. Valószínűsíthető, hogy a védő januárban töredék árért igazolható lesz ezért a Róma ugrásra készen várja az évközi átigazolási szezont.

A nyári időszakban több védőt is igazolt a Róma csapata, név szerint, Kostas Manolas, Davide Astori és Mapou Yanga-Mbiwa is a sárga-vörösöket erősíti, de az utóbbi két játékos csak kölcsönbe érkezett.

Egyedül a görög Manolas a gárda teljes körű tagja. Rudi García alakulatának szüksége van még egy állandó középső védőre és a szerb játékos pont a csapatba illene.

A 21 éves játékos párszor megcsillogtatta már tehetségét, amióta a Fiorentina csapatától eligazolt, de még mindig nagy potenciál szunnyad benne. Eddig 34 angol élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára.

forrás: foci-live.hu