Recent comments

Friss Hírek

MAZZARRI: Kemény meccs várható

Walter Mazzarri a sajtótájékoztatón elárulta, figyelmeztette játékosait, hogy a vasárnap esti Fiorentina elleni meccs igen keménynek ígérkezik, készüljenek erre fel. 


Az Inter egy héttel ezelőtt csúfos vereséget szenvedett a Cagliari ellen hazai pályán (1-4), ebből próbálnak lelkileg felépülni a játékosok.

A Fiorentina sincs jó formában: 5 ligameccsükből mindössze csak egyet tudtak megnyerni, ráadásul a csapat talán 4 legfontosabb játékosa se lesz bevethető a meccsen. Cuadrado, Rossi, Mario Gomez és Savic is kihagyja a találkozót.

A Fiorentina egy olyan csapat, amelyik nem osztogatja csak úgy a 3 pontokat. Kemény meccs várható, ezt elmondtam a fiúknak is.

Hiába van sok sérült játékosuk, a keretük még így is félelmetesnek mondható.

A volt Napoli edző beszélt még Hernanes-ről is, akit múlt télen igazolt a klub 20 millió euróért, és mostanában igen sok kritika érte őt az utóbbi hetekben nyújtott teljesítményéért.

Tavaly nagy segítséget nyújtott nekünk az Európa Ligát érő 5. hely megszerzésében.Az idei szezon csak most kezdődött, nem szabad még kritizálni, de igen, kicsivel többet várhatunk el tőle.

forrás: foci-live.hu