Recent comments

Friss Hírek

INZAGHI: Honda egy igazi profi

A Milan szombat este 2-0-ra verte a Chievót, ezzel Filippo Inzaghi csapata először tudott le egy olyan meccset, amin nem kapott gólt. 



A gárda fiatal edzője japán játékosának, Keisuke Hondának teljesítményét emelte ki a meccs utáni nyilatkozatában.

“Két felállást tudunk alkalmazni, Bonaventura játéka pedig megengedi azt, hogy meccs közben is változtassunk. A 4-2-3-1-el sok helyzetet alakítottunk ki, még ha közben kockáztattuk is azt, hogy gólt kapjunk. Jobban kell teljesítenünk a jövőben, bár élvezzük azt, hogy az egyik legjobb támadósorunk van a ligában. Ménez kiváló játékos, de elsősorban a csapat érdekét kell figyelembe vennünk. El Shaarawy is nagyon jól szállt be a meccsbe, mindenki részéről jó teljesítményt láttam, nagyon boldog vagyok. Alex tapasztalata nagyon sokat ér hátul, illetve a magas labdáknál kiválóan kamatoztatja fejjátékát. Még keressük a megfelelő egyensúlyt a pályán, de mindenki ezen dolgozik, ezen segít nekem. Ma De Sciglio is remekül játszott, az utóbbi időszakban csak elégséges teljesítményt hozott, de ma mindkét félidőben pazarul futballozott. Honda nagyon jó mentalitással dolgozik az edzéseken is, egy igazi profi futballista. Nagy akarattal lép pályára minden alkalommal. Az egyetlen negatívum, hogy az a csapat, amely naggyá akar válni, nem engedheti meg magának, hogy ennyi lehetőséget dolgozzon ki ellenfele.” – értékelt a mérkőzést követően Filippo Inzaghi, a Milan edzője.

A Milan ezzel 4. a tabellán, bár még a délutáni eredmények befolyásolhatják, hogy honnan várja majd a folytatást a válogatott szünetet követően. 

Két hét múlva a másik veronai csapat ellen folytatja a Milan a bajnokságot, a Hellas otthonában lép majd pályára a rossoneri, Nigel de Jong nélkül, aki kisárgázta magát tegnap arról a mérkőzésről.

forrás: azzurri.co.hu