Recent comments

Friss Hírek

MAROTTA: Oda kell figyelni Vidalra

A chilei kiesett a kezdőcsapatból a Roma elleni rangadóra, mivel két nappal előtte lefényképezték egy szórakozóhelyen.



Marotta szerint a klubnak meg kell tanulnia “irányítani” Arturo Vidalt, miután a játékos 100.000 eurós pénzbírságot kapott a Juventus magatartási szabályainak megszegéséért.

Vidal az elmúlt években az európai porond egyik legjobb középpályásává nőtte ki magát miután csatlakozott a Bianconerihez 2011 nyarán a Bayer Leverkusentől, de mégis a padon kezdett a vasárnapi, Roma elleni Serie A-rangadón, miután két nappal előtte fényképek készültek róla egy éjszakai szórakozóhelyen.

Marotta némi szimpátiát mutatott a játékos felé, és az Argentínában született olasz futballikonhoz, Omar Sivorihoz hasonlította, bár azt is megemlítette, hogy Vidalnak szerencséje van, hogy csak ilyen alacsony összegű büntetést kapott:

“Vidal egy klasszikus dél-amerikai játékos, a futball pedig tele van az ilyen esetekkel Omar Sivori óta” – nyilatkozta a Processo del Lunedinek.

“Ilyen a vérmérsékletük: A saját útjukat járják, és megvan a módszerük arra, hogyan szórakoztassák magukat. Ugyanakkor meg kell tanulnunk irányítani az ilyen játékosokat. Hogy 100.000 Euró túl sok? Talán még kevés is…”

Vidalt, aki három egymást követő évben is Scudettóhoz segítette a csapatot, a nyáron többször is szóba hozták egy esetleges Manchester Unitedhez való szerződéssel.

forrás: Juventusfc.hu