Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Harcba szállnak Nastasicért

A Juventus és a Roma nem csupán a bajnoki címért van harcban, hanem a pletykák szerint januárban Matija Nastasic játékjogáért is megvívhatnak.


A Tuttosport értesülései szerint mindkét olasz klub komoly érdeklődést mutat a középhátvéd iránt, és mindkét fél azt tervezi, hogy megkeresést küld a Manchester City csapatának a játékos megszerzése érdekében.

Mindez nem lenne meglepő, hiszen a farkasok a nyáron pénzügyi okok miatt eladták Mehdi Benatiát, míg a Juventusnál Andrea Barzaglit sorozatos sérülések hátráltatják, így mindkét csapatnak jól jönne egy minőségi középhátvéd.

A huszonegyéves szerb védőt Roberto Mancini szerezte meg a Fiorentina együttesétől 2011-ben egy, Stefan Savic játékjogát is tartalmazó csereügylet keretében, és az olasz tréner irányítása alatt a szerb futballista hamar beverekedte magát a kezdők közé.

Azonban Manuel Pellegrini érkeztét követően a labdarúgó kevés játéklehetőséghez jutott, és Eliaquim Mangala nyári leigazolását követően még nehezebb helyzetbe került játékpercek tekintetében.

A pletykák szerint Manuel Pellegrini se ragaszkodik Matija Nastasic Manchesterben tartásához, nyitott az értékesítésre, és a Tuttosport forrásai szerint a Juve és a Roma konkrét ajánlatokkal kíván bekopogtatni az angol klubhoz a szerb hátvédért.

forrás: juventuz.blog.hu