Recent comments

Friss Hírek

INTER: Mazzarri állása a tét, a Napoli ellen?

Sajtóértesülések szerint Erick Thohir, az Internazinale indonéz tulajdonosa hiába írt a Fiorentina elleni 3:0-ás zakó után egy SMS-t Walter Mazzarri-nak, az edzőnek, miszerint a jövőben is vele terveznek, vele szeretnének kimászni a gödörből, az Inter háza táján már elkezdték keresni a megfelelő utódot.


Több olasz hírportál szerint, ha Mazzarri nem vezeti győzelemre csapatát hazai pályán volt csapata, a Napoli ellen, az az állásába kerülhet. Néhány portál már esetleges utódokat is megnevezett.

Az egyik lehetőség az olasz Roberto Mancini aki már irányította az olasz együttest 2004-2008 között. 3 Scudetto-t, 2 Olasz Kupát és 2 Olasz Szuperkupát ünnepelhetett a csapattal.

Páran úgy gondolják, miszerint Walter Zenga veheti át Mazzarri helyét, ha menesztené Thohir. Zenga jelenleg Dubaiban tartózkodik és szeződés nélkül van. Elmondása szerint egy álma válna valóra számára ha edzőként térhetne vissza az Interhez.

Harmadik alternatíva Mihajlovic, aki már szintén dolgozott az Internél, mint játékos. Jelenleg a Sampdoria edzője.

Ám Luciano Spalletti neve is felmerült, aki tavaly még a Zenit együttesét irányította, onnan azonban elküldték. Jelenleg nincs klubbja.

Ha az Inter kikap a Napolitól és Thohir tényleg kirúgja Mazzarrit, valamint tényleg a fennt említett 4 edző közül lesz a következő edző, vele is csak ideiglenesen terveznek, ugyanis köztudott, hogy az Internek az Atletico Madrid edzőjére Diego Simeone-ra fáj a foga, aki maga is elárulta, nagyon szívesen visszatérne majd az Interbe edzőként is. A Tuttosport szerint Simeone még Moratti elnökkel kötött egy szóbeli megállapodást, miszerint 2015 nyarán átveszi a kispadot. De ezek csak mind pletykák…

forrás: foci-live.hu