Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: A Juventus az esélyes

A Roma mestere szeretné, ha csapata élvezné a játékot a bajnoki címvédő ellen és szerinte ez a meccs remek hírverés lehetne az olasz foci számára.

 
"Az elmúlt hetekben az a legszebb, hogy nemrég játszottunk az orosz bajnokkal, majd az angol bajnokkal, most az olasz bajnok következik és nemsokára a német bajnok."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

"Ez fantasztikus. Szeretünk minden héten ilyen színvonalú meccseket játszani és élvezzük a sorozatot, mert ilyenkor rengeteg bajnok van a pályán. Most is csodálatos játékot várok, hiszen ezt a meccset világszerte sokan nézik majd. Az olasz csapatok remek eredményeket értek el a héten az európai kupákban és megmutatták, hogy alábecsülik őket. Ezek a meccsek arra is jók, hogy remek hírverést csináljanak az olasz futballnak."

Kedden a Roma 1:1-es döntetlennel hangolt a hétvégi meccsre, míg a Juventus kikapott az Atletico Madridtól.

"Láthattuk, hogy nehéz helyzetben és gólhátrányban képesek vagyunk felállni és még nyerni is volt esélyünk Manchesterben. A Roma mindig győzelemre játszik és vasárnap is ebben a szellemben lépünk pályára Torinóban, bár tudjuk, hogy a Juventus nagyon erős csapat. A torinói csapat rendszerileg semmit nem változott, ugyanolyan mint Conte idejében és igaz vannak különbségek Allegrinél, de azokat inkább megtartom magamnak."

"Vannak gyenge pontjaik, mint minden csapatnak és nekünk nagyon jól kell játszanunk ahhoz, hogy ki tudjuk használni ezeket. Talán ebben az évben sokkal feljebb helyezkednek el a pályán, ami kedvezhet nekünk, de ennél többet nem fogok megosztani önökkel."Perhaps this year they play higher up the field out of possession Tavaly a Juventus sima, 3:0-ás győzelmet aratott a Romával szemben Torinóban, ezt most szeretné elkerülni Garcia.

"A múlttal már nem foglalkozom, mert ez már egy új szezon, új csapattal és új sorozattal. Nincs értelme visszatekintgetni, hiszen azon már változtatni nem tudunk és inkább a mostani meccsre fókuszálunk."

"Készen állunk felvenni a harcot a Juve fizikális és erőszakos játékával, a csapatom képes már visszaszerezni a labdát, amit úgy nem lehet, ha balettcipőben vagy a pályán."

"A statisztikák szerint Tévez a Juventus legveszélyesebb játékosa, a csapatuk nagyon versenyképes, de nem verhetetlen és egyik csapat sem nyerhet folyton. Hiszek a játékosaimban."

"Hogy kinek van több vesztenivalója? Mindkét csapat számára 3 pontot ér a győzelem és a bajnoki cím nem ezen a hétvégén dől majd el, hiszen azzal semmibe vennénk a többi csapatot. Pszichológiai szempontból előnyösebb lehet megnyerni ezt a meccset, de egy vereség még nem minden. Jelen pillanatban egy szinten vagyunk a Juventusszal, hiszen nem könnyű 5 meccset sorozatban megnyerni. A két keret közötti különbséget sikerült csökkentenünk, de nyilvánvaló, hogy a Juventus az esélyes, a józan ész ezt diktálja."

A Juventus elleni keret:

Calabresi, Cholevas, Cole, Destro, Emanuelson, Florenzi, Gervinho, Iturbe, Keita, Ljajic, Lobont, Maicon, Manolas, Marchegiani, Nainggolan, Paredes, Pjanic, Sanabria, Skorupski, Somma, Torosidis, Totti, Ucan, Yanga-Mbiwa 

forrás: asroma.hu