Recent comments

Friss Hírek

AZZURRI: Pirlo kezdő lehet Azerbajdzsán ellen

A hírek alapján úgy tűnik, hogy Andrea Pirlo kezdhet az olasz válogatottban az Euro 2016-os, Azerbajdzsán elleni selejtező mérkőzésen, valamint a fiatal csatárok, Simone Zaza és Ciro Immobile is kezdő szerephez fognak jutni.



Antonio Conte szövetségi kapitányi a covercianói komplexumban 3-5-2-es felállást gyakoroltatott a kerettel.

Marco Verratti nem tudott részt venni az edzésen bokasérülés miatt, míg Giacomo Bonaventura kénytelen volt távozni ugyancsak sérülés miatt, így Andrea Pirlo kezdő szerephez juthat a középpályán.

A tapasztalt Juventus középpályás pályára lépett az edzésen egy csapatban Claudio Marchisióval és Alessandro Florenzivel, míg a széleken Antonio Candreva és Manuel Pasqual teljesített szolgálatot.

A védelemben a Juventus összeszokott, Leonardo Bonucciból és Giorgio Chielliniből álló párosát Andrea Ranocchia egészítette ki.

A csatársorban Immobile és Zaza jutott ismét szerephez, a Hollandia és Norvégia elleni mérkőzésekhez hasonlóan.

Az edzés vége felé, amikor is az olasz játékosok 4-4-2 alakzatban felállított bábuk ellen gyakoroltak, Alberto Aquilani váltotta Florenzit, míg Pirlo helyét Thiago Motta vette át.

Kissé meglepő lenne, ha Andrea Pirlo azonnal kezdőként lépne pályára, mivel a világbajnokság után bejelentette, hogy visszavonul a válogatottságtól, és bár meggondolta magát, és a Juventus 3-2 arányú győzelme során visszatért sérüléséből, a válogatottba a kapitány csupán Giacomo Bonaventura helyetteseként hívta be.

Az olasz válogatott várható kezdője Azerbajdzsán ellen:

Buffon, Ranocchia, Bonucci, Chiellini, Candreva, Marchisio, Pirlo, Florenzi, Pasqual, Immobile, Zaza

forrás: juventuz.blog.hu