Recent comments

Friss Hírek

Reja: A legjobb az lenne, ha végre béke lenne

A Lazio meglepő vereséget szenvedett hazai pályán az Atalanta ellen, a vereség mellett a Lazio ultrái is folytatták a tiltakozást a klub elnöke, Claudio Lotito ellen.


Nem volt könnyű helyzetben a Lazio, annak ellenére, hogy az idegenben közel sem ütőképes Atalantát fogadták vasárnap: a szurkolók tovább folytatták a Lotito elleni tüntetést, ezúttal távolmaradásukkal, valamint egy óriás drapériával nyilvánították ki véleményüket: Libera la Lazio! – azaz Szabadítsd fel a Laziót! – állt a drapin.

Az üres kanyar látványa nagyon sokat lehúzott a meccs élményéből ; a Lazio bár derekasan küzdött, még 10 emberrel is, az Atalanta azonban egy védelmi hibát kihasználva Maxi Moralez közeli újrázást követően megszerezte a vezetést, és taktikus játékkal, kihasználva emberelőnyét (Candrevát szimulálásért kiállították, miután megkapta második sárga lapját) mindhárom pontot elvitte az Olimpicóból.

Edy Reja, a Lazio edzője arra szólította fel a szurkolókat és Lotito elnököt, hogy béküljenek ki egymással, mert ez a konfliktus a csapatra is negatív kihatással van.

” Nagyon nagy kár, hogy vereséget szenvedtünk, főleg az első félidőben jobban játszottunk ellenfelünknél, de a második félidőben még Candreva kiállítását követően is voltak lehetőségeink. A jelen lévő szurkolók sokkal többet érdemeltek volna. Természetesen elnézést kérünk mindazoktól, akik kijöttek, és szurkoltak nekünk. Azonban nem könnyű ebben a helyzetben futballozni, a legjobb az lenne, ha végre béke lenne a Lazio körül, a szurkoló és az elnök között is.” – értékelt a Lazio edzője.


forrás: azzurri.co.hu