Recent comments

Friss Hírek

Tévez: Ez a meccs olyan lesz, mint a finálé

A Juventus támadója, Carlos Tévez a Bajnokok Ligájában legutóbb 2009. április 7-én, még a Manchester United színeiben volt eredményes a Porto elleni 2–2 alkalmával.


Az argentin válogatott játékos reméli, a Real Madrid elleni keddi mérkőzésen megszakad ez a rossz sorozat, elismerően beszélt az ellenfél sztárjáról, Cristiano Ronaldóról, és úgy véli, innentől minden csoportmeccs döntővel ér fel az együttese számára.

A Juventus jelenleg hétpontos hátrányban van a keddi rivális mögött a harmadik helyen, úgyhogy ennél jobb alkalom aligha kell Téveznek a rossz széria lezárására.

„Reméljük sikerül – mondta az esetleges gólszerzésével kapcsolatban Tévez. – Nem is figyeltem fel rá, hogy ilyen rég óta nem voltam eredményes. Nem találtam be négy éve, reméljük, hogy ez ma este  megváltozik.”

A BL-gólszerzéssel finoman szólva is kevesebb problémája van egykori manchesteri klubtársának, Cristiano Ronaldónak, aki a madridi találkozón kétszer vette be Gianluigi Buffon kapuját (2–1), így három forduló alatt már hét találatnál jár.

„Ismerjük Cristiano Ronaldo képességeit, nagyszerű játékos, de nekünk a saját dolgunkkal kell foglalkoznunk, hogy elérjük, hogy ne nyújthassa a legjobbját. Ronaldo fenomenális játékos, de nem irigykedem rá” – tette hozzá az argentin támadó.

„Nehéz mérkőzésre számítok, olyanra, mint a Bernabéuban volt, aztán meglátjuk, mi történik a pályán. Az biztos, hogy a szurkolóink mögöttünk állnak majd, és óriási erőt adnak majd nekünk, de nem ők játsszák le a meccset. A pályán nekünk, játékosoknak úgy kell játszanunk, ahogy Madridban tettük. A Real erős, efelől semmi kétség, de következő három mérkőzésre kell előre tekinteni, és szerintem ezek mindegyike olyan lesz, mint a döntő. Nem csak ezt, hanem mindhármat meg kell nyernünk. Ez a meccs olyan lesz, mint a finálé, úgyhogy úgy is kell játszanunk. Remélem mindenki számára fantasztikus mérkőzés lesz” – zárta mondandóját Tévez.


forrás: NSO