Recent comments

Friss Hírek

Milan: Kétgólos győzelem a Young Boys ellen

A Milan szombat délután lépett pályára a svájci élvonalban szereplő Young Boys ellen egy felkészülési mérkőzés keretein belül. 


A találkozó végeredménye 3-1 lett a rossonerinek.
 
A Milan szombaton fél 7-kor a Young Boys csapatához látogatott. A mérkőzés végeredménye Kaká, Saponara és Cristante góljával 3-1 lett a piros-feketéknek.

A Young Boys kezdte a mérkőzést. A 39. percben Raphael Nuzzolo szerezte meg a vezetést a hazaiaknak. A második félidőben, az 55. percben Cristian Zaccardóval szemben szabálytanakodtak a 16-oson belül, büntető következhetett. A tizenegyeshez Ricardo Kaká állt oda. A svájciak kapusa ugyan kifogta a büntetőt, de a kipattanóból Kaká egyenlített.

A 71. percben M’Baye Niang gyönyörűen ugratta ki Riccardo Saponarát aki oldalról rávezette a labdát a kapusra majd a kapu bal hosszú sarkába lőtt, megszerezve a vezetést a Milannak. Három perccel később Saponara indította Niangot aki lefutotta védőit majd középre gurított, majd a harmadik hullámban érkező Cristante bevágta a labdát a kapuba, a hálóőrnek esélye sem volt a hárításra.

A találkozó további részében nem született több gól, a Milan 3-1-re legyőzte a Young Boyst.

YOUNG BOYS-AC MILAN 1-3 (1-0)
Gólszerzők: Nuzzolo (39.) ill. Kaká (57.), Saponara (71.), Cristante (74.)

forrás: acmilan.hu