Recent comments

Friss Hírek

Raiola: Pogba a világ legjobbja a saját korosztályában

Paul Pogba ügynöke, Mino Raiola úgy véli, hogy ügyfele a világ legjobbja a saját korosztályában, s a fiatal játékost egy Monet festményhez hasonlította.


A mindössze húsz esztendős középpályás a Juventus stabil kezdőjátékosává vált, s kezdőként lépett pályára Franciaország Ukrajna elleni világbajnoki pótselejtezőjén is.

"Paul fejlődik, habár már eddig is hatalmas dolgokat mutatott, s az az erőssége, hogy mindig arra gondol, hogy tovább fejlődjön a jövőben." - nyilatkozta Raiola a Sky Sport Italianak.

"Pogba a világ legjobb játékosa a saját korosztályában. Zlatan Ibrahimović megtanítja nekünk, hogy valaki még harminckét évesen is egyre jobb lehet, s képzeljék csak el, hogy Pogba mennyi örömet adhat még nekünk."

A közelmúltban, Raiola egy másik ügyfelét, a Milanban szereplő Mario Baltellit a Mona Lisához hasonlította, s most Pogba kapcsán ismét a szépművészetből merített hasonlatot.

"Nem foglalkozom azzal, hogy Pogba mennyit ér. Most olyan, mint egy Monet festmény, mivel tejesen mindegy, hogy mi történik a világbajnokságon, az értéke már most is nyilvánvaló."

"A jelentős műremekek nem kerülnek aukcióra, hiszen már gyűjtők kezébe kerültek, akik nem válnak meg tőlük egészen addig, míg szándékot nem éreznek az eladásra."

forrás: juventuz.blog.hu