Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Nyerni akarunk

A Roma ma este a Cagliarit fogadja az olasz bajnokság 13. fordulójának utolsó mérkőzését és ha nyer, újra vezetni fogja a tabellát.


A Roma jelenleg a második az egy meccsel többet játszott Juventus mögött, azonban egy újabb sikererrel a fővárosi csapat visszaszerezhetné az első helyet.

"Egy erős csapat ellen fogunk játszani, amelyik ráadásul szépen is játszik. Nyerni akarunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy megvalósítsuk a céljainkat."- kezdte a francia tréner a sajtótájékoztatót.

"A pálya minden bizonnyal borzasztó állapotban lesz hétfőn, hiszen napok óta esik és előtte meg rögbi meccset játszanak majd rajta. Csak remélni merem, hogy a rögbisek inkább majd a kezüket használják és nem lesz sok közelharc, tolongás."

"Az, hogy vezetni fogjuk-e a bajnokságot hétfő este, csak rajtunk múlik. A Juventusszal csak decemberben találkozunk, így őket most csak tévén keresztül tudjuk értékelni. Nekük elég sok játékosunk szerepelt a válogatottjában, de az orvosi stáb remek munkát végzett. Gervinho visszatérése teljesen más lehetőséget nyújt számunkra, az ő gyorsasága egyedülálló a csapaton belül, nagyon ügyesen tud a védelem mögé kerülni. Mattia Destro állapota sokat javult a térdműtét óta, de még nagyon sok munkát el kell végeznie, hogy fizikálisan utolérje magát. Lesz időm még az igazi Destrót látni. Ehhez hasonlóan az is nagyon fontos, hogy Borriellóra is számthatok, aki nagyon jól le tudja kötni az ellenfél védőit a kapu előtt."

"Tudjuk, hogy ennek a Romának bármelyik alakzata veszélyes tud lenni. Ezt nagyon szeretem, mert ez azt jelenti, hogy a csapat termékeny és bárki képes gólt szerezni."

"A Cagliarinak is megnőttek a lehetőségei Pinilla visszatérésével, ráadásul számukra az is hatalmas előny, hogy évek óta együtt játszanak. Remélem, hogy a pálya alkalmas lesz arra, hogy járassuk a labdát. Megmondom őszintén, még sosem láttam olyat, hogy két nappal a futball meccs előtt rögbi meccset játszottak." 


forrás: asroma.hu