Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Meg kellett volna nyernünk ezt a meccset

Sorozatban második döntetlenjét érte el a Roma, miután hazai pályán a Sassuolo a ráadás utolsó momentumaként egyenlített.


"Amikor nem szerzed meg a második gólt, akkor bármi megtörténhet, akár egy balszerencsés mozdulat, vagy egy pontrúgás a legvégén. Ha csak 1:0-ra vezetsz, nem lehetsz biztonságban."- kezdte a meccs után Garcia.

"Most már vége a meccsnek, a játékvezető lefújta és elmondhatjuk, hogy jó teljesítményt nyújtottunk a másodikban, jobbat mint az elsőben és továbbra is a tabella élén vagyunk."

"Számomra az a legfontosabb, hogy jó játékot játszunk és így valószínűleg meccseket fogunk még nyerni."

"A Sassuolónak mindössze egy igazi helyzete volt, az is a mi hibánkból, de minden elismerésem az övék, mert az utolsó pillanatig mindent megtettek ezért az egy pontért. Nekünk már hamarabb meg kellett volna nyernünk ezt a meccset, hiszen az utolsó 20 percben rengeteg gólszerzési lehetőségünk volt."

Totti, Destro és Gervinho sérültek, míg Borriellót az első félidőben kellett lecserélnie Garciának.

"Természetesen az utolsó pillanatban bekapott góllal elveszteni két pontot hatalmas veszteség, de hiszek a csapatomban és tudom, hogy remek dolgokat fognak még csinálni. Megmondtam neki, hogy ha más csapatokból is kiveszünk 4 csatárt, akkor azok is szenvednek. Remélem, hogy Borriello sérülése nem túl komoly, hiszen vele az egész támadósor sérült. Bízom benne, hogy a válogatott meccsek miatti szünet után Gervinho és Borriello is a rendelkezésemre áll majd, mert Tottira még korai lenne számítani."

"Adem Ljajic nagyon ügyes játékos, de ma nem volt szerencséje, pedig nagyon sok veszélyes helyzetet dolgozott ki és végig keményen dolgozott."

A Roma döntetlenjével a Juventus-Napoli meccs győztese még közelebb zárkózhat az éllovashoz.

"A döntetlen mindig jó eredmény."- fűzte hozzá mosolyogva Garcia. 


forrás: asroma.hu