Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Szeretnénk minél tovább az élen maradni

A Roma 10 győztes meccs után a legutóbbi fordulóban döntetlent ért el a Torino ellen, azonban Rudi Garcia kijelentette, a Sassuolo ellen folytatni szeretnék a győzelmi sorozatot.


"A Torino elleni meccs végén nagyon mérgesnek láttam a csapatot. A srácoknak egyből azon járt az eszük, hogy a Sassuolo ellen mindenképpen nyerni akarnak. Azzal teljesen elégedett voltam, ahogy a Torino elleni utolsó percekben játszottunk, nagyon gyorsan elvégeztük a bedobásokat és a lehető leggyorsabban játszottunk és nem vesztegettük az időt. Ez mindenképpen jó jel az edző és a csapat számára is. Nagyon szeretem az ilyen hozzáállást."

A Roma tovább növelheti előnyét az üldözőivel szemben, miután hétvégén a Juventus és a Napoli egymás ellen játszanak.

"Jelenleg az elsők vagyunk, aminek nagyon örülök és szeretnénk minél tovább ott maradni. A Sassuolo elleni meccs nem lesz könnyű, de remélem, hogy az ellenfélnek is roppant nehéz lesz."

"Kik a Scudetto esélyesei? Szerintem a tabella első felében lévő összes csapat nagyon jól szerepelt eddig, de persze a Juventus és a Napoli a fő esélyesek, ráadásul nekik olyan a keretük, hogy bírják a sorozat terhelést a BL-ben és a bajnokságban is."

"Mögöttük az Inter, Fiorentina, Verona hármas következik, akik eddig komoly eredményeket tudhatnak a magukénak, ezért jelen pillanatban nem lehet senkit kizárni."

Habár Tottira még mindig nem számíthat a francia tréner, a csapat keretébe újra visszakerül Destro és Gervinho.

"Nagyon fontos, hogy Destro újra a többiekkel edz, ennek nagyon örülök. Most már csak az erőnlétre kell összpontosítania, de szerencsére a válogatott meccsek miatt újabb szünet jön majd, így van további két hét a kemény munkára. Remélem, hogy mihamarabb számíthatunk majd rá teljesen és segítségére lesz a csapatnak."

"Gervinho sokkal jobb állapotban van és már a pályán fut, meglátjuk majd, hogy holnap milyen állapotban lesz, aztán annak függvényében döntöm el, hogy nevezem-e a vasárnapi meccsre. Amennyiben rendben van, nem gördítek akadályt az elé, hogy elmenjen a válogatotthoz. Szerencsére az elefántcsontparti szövetségi kapitány intelligens ember és beszéltünk már egymással, mert nekünk nagyon fontos, hogy ne kockáztassuk egy újabb sérülés lehetőségét." 


forrás: asroma.hu