Recent comments

Friss Hírek

Buffon: Brazíliában megmutatjuk mi az az olasz foci!

Az olasz válogatott csapatkapitánya, Gianluigi Buffon kritizálta a játékvezetőket, hogy túl sokat engednek meg az ellenfeleknek Balotellivel szemben, de elmondása szerint ők nem félnek a brazíliai tornától. 


Olaszország 1-1-es döntetlent játszott pénteken Milánóban Németország válogatottja ellen, amelyen az olaszok szerint a portugál játékvezető nem ítélt megfelelően a Balotellihez köthető eseteknél.

Az azzurók csapatkapitánya, Gianluigi Buffon egyenesen védelmébe vette a támadót és éles kritikával illette a játékvezetőt a La Gazetta dello Sportnak adott nyilatkozatában:

"Én nem éreztem semmi tiszteletet Mario iránt a játékvezetők felől. De ez mostanában egyre többször így van, a játékvezetők nem fújják le a súlyos belépőket és engedik tovább a játékot."


A kapust kérdezték az olaszok világbajnoki szereplésével is kapcsolatban, ahová az ellenfeleket december 6-án fogják kisorsolni:

"Nem mi vagyunk a torna legerősebb csapata, de ugyanannyit kell kibírnunk, mint a többieknek. Igyekszünk úgy játszani, hogy legyőzzük ellenfeleinket. Az igazi olasz válogatottat lehet majd látni a brazíliai vb-n! Mi nem aggódunk a meccsek miatt, aggódjanak ellenfeleink, akik nem tudnak majd minket legyőzni!"

forrás: sport365.hu