Recent comments

Friss Hírek

Ferrara: Nyílt lesz a játék

Ciro Ferrara szórakoztató mérkőzést vár korábbi klubjai, a Juventus és a Napoli vasárnapi találkozójától. 


"Úgy gondolom, hogy nagyon nyílt lesz a játék." - mondta a Juventusszal bajnokságot is nyerő korábbi játékos a Sky Sport Italia - nak.


"A Juventus mellett szólnak a hagyományok és az a tény, hogy hazai közönség előtt fognak játszani." - tette hozzá az Öreg Hölgy és a Sampdoria kispadján is megfordult Ferrara.

"Mindkét csapat remek formában van mentálisan és fizikailag egyaránt. A Napolinak tökéletesnek kell lennie. Eddig csak egy meccsen nem tettek eleget ennek a követelménynek, a Sassuolo elleni 1-1-es mérkőzés alkalmával."
"Rafael Benítez remekül végzi a dolgát és ahhoz is elég bátor, hogy rotálja a kezdő tizenegyet, ha a helyzet úgy kívánja." - fejtette ki véleményét Ferrara a Napoli új vezetőedzőjéről. 

Az összecsapás egyben két argentin játékos ütközetét is jelenti. A Juventust Carlos Tévez, míg a Napolit Gonzalo Higuaín képviseli a mérkőzésen.

"Ők nélkülözhetetlen részei csapataiknak, a legmagasabb szinten állnak, még akkor is, ha Higuaín karizmatikusabb vezetőnek tűnik, olyasvalakinek aki képes inspirálni a játékostársait." - fejezte be Ferrara.

forrás: juventuz.blog.hu