Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Ha Seedorfba lett volna benne elég kitartás, akkor harcba száll a helyéért

Nem hagyta szó nélkül Clarence Seedorf sárdobálását Massimiliano Allegri.


Az AC Milan mestere, Allegri a tengerentúlról kapott kritikát. A brazil földön, a Botafogóban futballozó egykori holland Milan-játékos, Clarence Seedorf azzal vádolta, hogy miatta kellett távoznia az olasz klubtól.
 
- Ezt nem először veszi elő – mondta Allegri. – Korábban is megválaszoltam neki, és most is megteszem. Tudniillik Seedorf képtelen volt elviselni azt, hogy időlegesen a kispadon mutattam neki helyet milánói játékos korában. Ha lett volna benne elég kitartás, akkor harcba száll a helyéért, de nem ezt tette.

További érdekesség e témakörben, hogy Seedorf pályafutása majdani végeztével szeretne visszatérni edzősködni a Rossonerihez, ám ebben Allegri megakadályozhatja.

- Ebben is téved Seedorf, mert ha olyan jó edzőnek véli magát, jöjjön, és bizonyítson valamelyik ificsapatunknál…

Csattanó?


Seedorf azt nyilatkozta, ő nem szúrta hátba Allegrit, pusztán félreértették a kijelentéseit…


De azóta a tréner egyre nehezebb helyzetbe kerül, hiszen a Milan október 19. óta nem nyert tétmeccset, az olasz bajnoki tabellán mindössze tizedik. Fel is merült, hogy Allegrit menesztik, ám a szakember beszélt Silvio Berlusconi klubelnökkel, aki nem nyúl hozzá.

- Ha Robinho Chievo elleni bombája nem a kapufára pattan, akkor nyerünk, és ki beszélne itt edzői kérdésről? – vetette fel Adriano Galliani alelnök.


forrás: Futballista.hu