Recent comments

Friss Hírek

Guidolin: Nincs mentségünk

Az Udinese annak ellenére, hogy idén kevesebb játékosától kellett megválnia, még sem teljesít úgy, ahogy az talán elvárható lenne a zebráktól.


Ennek okáról kérdezte a Gazzetta dello Sport a csapat edzőjét, Francesco Guidolin-t.

"Hasonlóan játszottunk az eddigi idegenbeli meccseinken, mint legutóbb Cataniában. Az előző három év eredményei engem, és a csapatot is befolyásolják, tudjuk, hogy jobbra vagyunk képesek. Szeretném, hogyha a csapat úgy állna, mint az Inter vagy a Fiorentina, de most úgy tűnik, nem tudjuk ezeket az eredményeket megismételni. Hasonlóság a Milan és köztünk? Nem hinném, a mi reális képünk teljesen más." - kezdte értékelését Guidolin.

"Ez nem lehet indok. Arra kell gondolnunk, hogy a saját sikerünknek mi vagyunk a kovácsai, nem más tehet erről. Nem szabad támadnunk senkit, tiszteletben kell tartani a játékvezetők döntéseit." - tért ki az Udinese edzője a bírói teljesítményekre, amelyek idén talán inkább sújtották, mint sem segítették volna az Udinesét.

"A játékosok többre képesek, mint amit eddig mutattak. Ehhez persze az is kell, hogy elkerüljenek minket a sérülések, Di Natale például nem állt a rendelkezésünkre a hétvégén. Brkics sem teljesített jól, de nem szabad őt ezért kritizálnunk, itt van nekünk Kelava, akinek még fejlődnie kell. Muriel? Ha főszereplő szeretne lenni, akkor jobb fizikális állapotba kell kerülnie." - zárta szavait az Udinese mestere.

forrás: azzurri.co.hu