Recent comments

Friss Hírek

Prandelli: Optimista vagyok

Ma este 20:45-kor útjára indul majd a labda a San Siro stadionban Milánóban, az olasz válogatott vendége Németország lesz egy barátságos meccs keretében.


Európa két válogatott nagyhatalmának esetében egyértelmű esélyesről beszélni badarság lenne, de tény, hogy az olaszok tét nélküli meccsen ritkán csipkedik magukat. Cesare Prandelli ennek ellenére bizakodó a meccset megelőzően. 

Az egykori Fiorentina edző sajtótájékoztatója kezdetén a német válogatottat dicsérte, majd szót ejtett a sajátjairól is, kitérve az újfent megsérült Giuseppe Rossira is.

"A német válogatott nagyon erős, mint mindig. A modern labdarúgás egyik tipikus képviselői, agresszív és ugyanakkor szép játékot játszanak, és egyszerűen nem adják meg a lehetőséget a hibázásra az ellenfélnek."
"Optimista vagyok a meccset illetően, mert egy nagyon motivált gárdával találkoztam az edzőtáborban. Ha kikapnánk a németektől, nem lehetne semmiféle mentségünk."

"Már korábban kigondoltam, hogy a németek ellen Balotelli lesz az egyetlen ék, Rossi pedig mögötte fog elhelyezkedni, és mivel mindketten nagyon mozgékony és sokoldalú játékosok, gyakran cserélgethetnék a helyüket. Nagyon sajnálom, hogy Rossi kiesett, kár hogy nem láthatjuk őket együtt a németek ellen."

"Balotelli szomorú lett volna a tegnapi edzést követően? Egyáltalán nem, Mario nagyon jól teljesített a tréningen. Csupán azért volt kicsit elégedetlen, mert nem sikerült gólt szereznie az edzésen lejátszott meccsen, ő pedig mindig legalább 6-7 gólt szeretne lőni."

forrás: azzurri.co.hu