Recent comments

Friss Hírek

Pastore a Napoliban? Ügynöke tagad

Reagált Javier Pastore ügynöke az elmúlt időszakban felröppent hírekre, miszerint a Napoliban köthet ki a Paris Saint-Germain nagybevásárlásának egyik első tagja, aki épp Olaszországot hagyta el a fővárosiak kedvéért.



Aurélio De Laurentiis az idén minden eddiginél erősebbnek tűnő Napoli elnöke beszélt frissen arról, hogy a tél folyamán akár három játékossal is megerősítheti az amúgy sem gyenge keretet. azóta folynak a találgatások.

Az egyik leggyakrabban felmerült név az azóta a másodosztályba süllyedt Palermo korábbi irányítója, akinek az utóbbi időben egyre nehezebben jut hely a PSG kezdőjében. Elsősorban azért, mert a középpályát egyre jobban erősítik, így már közel sem annyira kihagyhatatlan tagja a csapatnak, mint volt 2011-ben, 40 milliós üzlete idején.

„Pastore imádja Olaszországot, de csakis a jelenre szabad, hogy gondoljon, nem a múltra vagy a jövőre" – reagált a hírekre a futballista ügynöke, Marcelo Simonian a NapoliCalcioLive.com kérdésére, majd hozzátette.

„A PSG szándéka egyértelmű, meg akarja tartani és Javier is tiszteletben tartja azt az egyesületet, amely mindig jól bánt vele és hitt benne. Rendkívül jól érzi magát Franciaországban, akár korábban Olaszországban" – szögezte le.

„Megerősíthetem, hogy mostanában senki sem érdeklődöm ügyfelem iránt."

A még mindig csak 24 éves Pastore combsérüléssel bajlódva csak hat bajnokin játszott az ősszel a PSG színeiben.

forrás: sporthírado.hu