Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Gomez közel a visszatéréshez

A Fiorentina több, mint jól hangzó csatárpárosa akár az Udinese ellen összeállhat: Giuseppe Rossi eddig remek szezont fut, azonban kevés alkalommal játszhatott együtt a nyár óta várt Mario Gomez - Giuseppe Rossi páros ; most úgy tűnik, hamarosan újra sor kerül erre.



A német csatárt a tegnapi napon vizsgálta meg a csapat orvosa, és a lilák szurkolóinak legnagyobb örömére megállapította: Gomez teljesen felépült sérüléséből, játékra alkalmas. A nyáron a Bayern Münchentől érkező csatárt méltatta csapattársa, Alberto Aquilani is:

" Mario rendkívül fontos nekünk. Nélküle is egész jól játszottunk, képzeljük el, mi lesz, ha ő is pályára léphet. BL-szereplés? Tavaly közel álltunk hozzá, idén mindannyian tudjuk, mire vagyunk képesek, azon leszünk, hogy sikerüljön. Ehhez szükségünk lesz Marióra." - nyilatkozta Aquilani.

Gomez a hétvégi, Udinese elleni idegenbeli bajnokin térhet vissza a Fiorentinába, amennyiben edzésmunkája is arra a döntésre ösztönzi majd Vincenzo Montella edzőt, hogy bevesse a csatárt.

forrás: azzurri.co.hu