Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Kölcsönvennék Matát

A Sunday People értesülései szerint a Juventus és az Atlético Madrid egyaránt azt fontolgatja, hogy lépéseket tegyen a Chelsea mellőzött spanyol középpályása, Juan Mata leigazolása ügyében.



A korábban kirobbanthatatlan alapembernek számító spanyol válogatott középpályás, nagy meglepetésre, a Stamford Bridge kispadján találta magát José Mourinho érkezését követően, s a játékos joggal tart attól, hogy a rendszeres játéklehetőség hiánya távol tarthatja a jövő évi, brazíliai világbajnokságtól.

Megoldást jelenthet az ügyben, ha Mata más klubnál próbálja játékban és formában tartani magát, s kérőkben természetesen nincsen hiány, hiszen számos csapat örömmel tudná keretében. 

A Sunday People most úgy véli, hogy a Juventus és az Atlético Madrid abban bízik, hogy megállapodásra juthat a Chelsea vezetésével, s Mata hat hónap erejéig kikölcsönözhető a londoni kékektől.

A 25 esztendős Juan Mata 2011-ben, a Valencia csapatától igazolt a Chelseahez, ahol azonnal kulcsjátékossá vált, két szezon alatt tizenhét találatig jutott, s klubjánál egymást követő mindkét esztendőben az év játékosának választották.

A jelenlegi szezon során Mourinho mindössze hét bajnoki mérkőzésen szavazott neki bizalmat, s vele szemben többnyire a brazil Oscart részesíti előnyben a középpálya közepén.

forrás: juventuz.blog.hu