Recent comments

Friss Hírek

Milan: Javítani kell Veronában

A Milan vasárnap délután idegenben a Chievo ellen lép pályára a Serie-A 12. fordulójában.


A Chievo a tabella 20. helyén áll 5 ponttal, 1 győzelemmel, 2 döntetlennel és 8 vereséggel. 

A rúgott gólok száma 7, a kapott góloké 18. A veronai együttes előző 5 mérkőzéséből négyet elveszített (Roma-Chievo 1-0, Chievo-Fiorentina 1-2, Genoa-Chievo 2-1, Chievo-Atalanta 0-1) és egyszer döntetlent játszott (Bologna-Chievo 0-0).

A Chievo az előző fordulóban 0-0-s döntetlent játszott a Bologna otthonában. A vendégek a következőképpen álltak fel: Puggioni – Sardo, Dainelli, Frey, Cesar, Pamic – Estigarribia, Rigoni, Radovanovic – Théréau, Paloschi.

A sárga-kékek a bajnokságban 5 mérkőzést játszottak hazai környezetben, a mérleg 1 győzelem és 4 vereség, a rúgott gólok száma 6, a kapott góloké 10. Idegenben 6 meccsen a mérleg 2 döntetlen és 4 vereség, 1 rúgott és 8 kapott gól.

Giuseppe Sannino, a Chievo vezetőedzője kijelölte 25 fős keretét a Milan elleni meccsre.

A Chievo kerete: Puggioni, Silvestri, Squizzi, Bernardini, Dainelli, Cesar, Pamic, Sardo, Frey, Papp, Dramè, Kupisz, Lazarevic, Radovanovic, Sestu, Improta, Estigarribia, Acosty, Rigoni, Hetemaj, Samassa, Pellissier, Paloschi, Théréau, Ardemagni.

A gazzetta.it szerint a Chievo a 3-5-2-es felállással fog kezdeni. A kapus Puggioni lesz. A védelemben Frey, Dainelli, Cesar kezdhet. A középpályás Sardo, Radovanovic, Rigoni, Hetemaj és Dramé lesz, míg elől Paloschi és Pellissier rohamoz.

A Chievo várható kezdőcsapata: Puggioni – Frey, Dainelli, Cesar – Sardo, Radovanovic, Rigoni, Hetemaj, Dramé – Paloschi, Pellissier.

A Milan a bajnokság 11. helyén áll. 

A mérleg 3 győzelem, 3 döntetlen és 5 vereség. A rúgott gólok száma 17, a kapottaké 19, a rossoneri összesen 12 pontot gyűjtött. Az előző 5 mérkőzésből a Milan egy győzelmet (Milan-Udinese 1-0, egy döntetlent (Milan-Lazio 1-1) és három vereséget szerzett (Milan-Fiorentina 0-2), Parma-Milan 3-2, Juventus-Milan 3-2).

A piros-feketék az előző fordulóban hazai pályán 2-0-ra kikaptak a Fiorentina ellen. A gólokat Vargas és Borja Valero szerezte. A Milan a következőképpen állt fel: Gabriel – Abate, Zapata, Zaccardo, Constant – Montolivo, De Jong, Muntari – Birsa, Balotelli, Kaká.

A rossoneri a hét közepén szerdán a Barcelona ellen lépett pályára a Camp Nou stadionban a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában. A hazaiak egy vitatott tizenegyessel szereztek vezetést majd növelték előnyüket, miután Busquets egy középre ívelt szabadrúgást fejelt a kapuba, a visszajátszásokból megállapítható, hogy les gól született. Ezt követően a Milan Kaká góljával – hivatalosan Piqué öngóljának jegyezték – szépített. A második félidőben a Barca ismét eredményes volt, a találkozó 3-1-el zárult.

A lombard klub a bajnokságban hazai pályán 6 mérkőzést játszott, a mérleg 3 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség, valamint 7 szerzett és 6 kapott gól. 
Idegenben 5 meccsen a mérleg 2 döntetlen és 3 vereség, 10 rúgott és 13 kapott találat.

Massimiliano Allegri, a Milan vezetőedzője kijelölte keretét a Chievo elleni bajnokira. 

A keretben nem szerepel Ferdinando Coppola, Mattia De Sciglio, Jherson Vergara, Matias Silvestre, Antonio Nocerino, Riccardo Saponara, Stephan El Shaarawy, Mario Balotelli és Giampaolo Pazzini neve. Balotelli eltiltott, míg Mexés eltiltása letelt, így ő a pályán lehet.

A Milan kerete: Christian Abbiati, Marco Amelia, Gabriel; Ignazio Abate, Daniele Bonera, Kevin Constant, Philippe Mexés, Cristian Zaccardo, Cristian Zapata; Bryan Cristante, Valter Birsa, Urby Emanuelson, Nigel De Jong, Ricardo Kaká, Riccardo Montolivo, Sulley Muntari, Andrea Poli; Alessandro Matri, M’Baye Niang, Robinho.

A gazzetta.it szerint a Milan 4-3-3-mas felállással kezd. A kapus Abbiati lesz. A négy védő Abate, Mexés, Zapata és Emanuelson lesz. A középpályán Montolivo, De Jong és Muntari kezd. A támadó-szekciót a Birsa, Matri, Kaká hármas alkothatja.

A Milan várható kezdőcsapata: Abbiati – Abate, Zapata, Mexés, Emanuelson – Montolivo, De Jong, Muntari – Birsa, Matri, Kaká.

A két csapat 24 alkalommal találkozott egymással, 18 Milan és 2 Chievo győzelem született, míg 4 alkalommal döntetlen lett a végeredmény. Ezeken a mérkőzéseken a Milan 47, a Chievo 18 gólt szerzett.

A két csapat előző mérkőzésén, március végén Veronában a Milan idegenben 1-0-ra nyerni tudott Montolivo góljával. A Milan a következő kezdővel állt fel: Abbiati – Abate, Bonera, Mexés, De Sciglio – Montolivo, Ambrosini, Muntari – Robinho, Balotelli, El Shaarawy.

Kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt a Milan hazai pályán 5-1-re legyőzte a Chievót. A gólokat Emanuelson, Montolivo, Krkic, El Shaarawy és Pazzini ill. Pellissier szerezte.

A találkozót Daniele Orsato vezeti. A 38 éves játékvezető 2007 decemberében debütált a Serie-A-ban, és azóta 117 bajnokit vezetett. A Chievónak 3 mérkőzést vezetett, a mérleg egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség. Orsato 13 meccsen fújt a Milannak, a mérleg 7 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség.

forrás: acmilan.hu