Recent comments

Friss Hírek

Lippi: Hogy én ülnék a Milan kispadjára? Most hallom először

Hullámzóan teljesít a bajnokságban az előző szezonban bronzérmes AC Milan, nem csoda, hogy a labdarúgócsapattal kapcsolatban felvetődött már az edzőváltás lehetősége.


A milánóiakkal hírbe hozott egyik neves szakember, Marcello Lippi azonban cáfolta a róla szóló pletykákat.

„Hogy én ülnék a Milan kispadjára? Most hallok először erről a pletykáról – mondta a La Gazzetta dello Sportnak a 65 éves szakember, aki a kínai Kuangcsou Evergrande vezetőedzőjeként ázsiai BL-t nyert a napokban. – Allegrit a nem túl biztató szezonkezdet ellenére nemrég erősítette meg pozíciójában a klubvezetőség. Hasonlóan fontos dologban józanul döntenek, nem elhamarkodottan."

A Milan 12 fordulót követően 13 pontot szerezve a tizedik helyen áll a Serie A-ban, a BL-csoportjában továbbjutó helyen áll négy fordulót követően, ám a Ajaxot mindössze egy, a Celticet két ponttal előzi meg. Igaz, riválisaival ellentétben a Barcelona elleni dupláját már letudta.

Lippi két etapban irányította már az olasz válogatottat – 2006-ban vele lettek világbajnokok –, és több olasz nagy klubnál (Napoli, Internazionale, Juventus) is dolgozott, ám a Milannál még nem. 

forrás: NSO