Recent comments

Friss Hírek

Conte: A Napolinak csak a scudetto az elfogadható

Folytatódik a nyomásgyakorlás: A Juventus főnöke, Antonio Conte szerint blama lenne, ha a Napoli nem szerezné meg a bajnoki címet.


A két sztárcsapat vasárnap egymással mérkőzik meg a Serie A-ban. 

A délolaszok vezetőedzője, Rafa Benítez eddig többször hangsúlyozta, csapata még nincs kész, 75 százalékos állapotban van.

"A második helyen végeztek az előző szezonban, 90 millió eurót költöttek erősítésre, szerintem Benítez elég intelligens ahhoz, hogy belássa, nem érnek el semmit, ha nem nyerik meg a scudettót. Hallottam, hogy azt mondta, a Napoli most még csak 75 százalékon van. Nos ez az, ami aggaszt. Ha elérik a száz százalékot, akkor elvesztjük őket szem elől" - mondta Antonio Conte. "Csak Higuaín 40 millióba került, ez mindent elmond róla. Játszottunk a Real Madriddal, a játékosaik nagyon magas szintet képviselnek, és a Napoli három futballistát vásárolt Madridból"- tette hozzá a 44 éves szakember, akivel zsinórban kétszer lett aranyérmes a Juventus.

Higuaínért a Juve is versenyben volt, mielőtt szerződtették honfitársát, Carlos Tévezt a Manchester Citytől.

"Összehasonlítom-e őket? Két félelmetes csatár. Higuaín egy vérbeli gólvágó, uralja a tizenhatost, míg Carlos kiszolgálásban is jeleskedik. Elégedett vagyok az igazolásainkkal, nem változtatnék semmin. Fernando Llorente még tud és fog is javulni, az szezon első felében már megmutatta profi elkötelezettségét. Plusz motivációt jelent neki, hogy a nemzetközi porondin is szerepelhet, valamint nálunk versenyhelyzet van a posztján."
 
Tévez hét gólt lőtt eddig a Serie A-ban, a Bilbaótól érkezett Llorente két gólt szerzett a BL-ben és egyet a bajnokságban.

A Napoli és a Juventus 28-28 ponttal a tabella második és harmadik helyét foglalja el. A torinóiak kedden ikszeltek a Real Madriddal a Bajnokok Ligájában, tepernük kell a hátralévő két fordulóban a továbbjutásért, míg a nápolyiak minden sorozatban megnyerték utóbbi öt meccsüket, a BL halálcsoportjában is jól állnak.

forrás: hatharom.com