Recent comments

Friss Hírek

Conte: Vidal védőnek is kiváló

A Juventus mestere elégedettséggel szólt csapatáról a Livorno elleni idegenbeli győzelmet követően, s viccesen azzal fenyegette meg Vidalt, hogy mostantól majd védőként számol vele.


"Egyértelmű, hogy különleges, ahogy az eredmények érkeznek. A srácok valami igazán nagyot művelnek, még akkor is, ha még csak a tizenharmadik fordulónál járunk." - nyilatkozta Conte a Sky Sport Italianak.

"A jövő alapjait fektetjük le, azonban a Roma és a Napoli is nagyon jól teljesít, és versenyben lesznek majd velünk."

"Tetszett a mai teljesítmény, mivel a Real Madrid vagy a Napoli elleni mérkőzéseket, valamint a válogatott találkozókat követően, az ilyen meccseken megjelenhet az arrogancia vagy az önteltség, de ellenálltunk ennek."

"Szinte semmit sem kockáztattunk hátul, s fontos győzelmet arattunk. Nagyon nehéz egy olyan csapat ellen játszani, amely tíz emberrel védekezik, s megpróbál kontrázni. A félidőben megbeszéltük, hogy mi az, ami nem működik, s a második félidőben sokkal jobban megtaláltuk a területeket."

Az eltiltások és sérülések következtében, Arturo Vidal, szokatlan módon, a védelemben kapott szerepet.

"A végén feldühített egy kicsit egy nagyképű mozdulattal, de összességében fantasztikusan teljesített. Még az is lehet, hogy ez a legjobb pozíció számára! Ez megoldhatja azt a problémámat, hogy mit kezdjek ennyi kiváló középpályással. Egyszerűen csak a védelemben játszatom majd Vidalt!"

Szerdán hazai Bajnokok Ligája mérkőzés következik az FC Köbenhavn ellen, amelyen csak és kizárólag egy győzelem tarthatja életben a Juventus továbbjutási esélyeit.

"A mi kezünkben van a sorsunk, s ez a legfontosabb. Ha jól teljesítünk, tovább fogunk jutni, de ha ez nem sikerülne, az azt jelenti, hogy még fejlődnünk kell. A csapat folytatni akarja ezt a Bajnokok Ligája kalandot, s mindent megtesz majd azért, hogy ez sikerüljön."

A mérkőzést szomorú esemény árnyékolta be, hiszen a Livorno csapatkapitánya, Andrea Luci a héten jelentette be, hogy kisfia ritka betegségben szenved.

"Beszéltem Andreával, s elmondtam neki, hogy mindannyian, akik apák vagyunk, tudjuk, hogy mit jelent ez. Már régóta jól ismerem, hiszen a Juventusnál játszott az ificsapatban, amikor itt voltam, s el akartam vinni az Arezzóhoz. Vele vagyunk, s a lehető legjobbakat kívánjuk neki és a családjának."

forrás: juventuz.blog.hu