Recent comments

Friss Hírek

Zanetti: Mindenkinek köszönöm

Achilles-ín szakadását követően a szombati, Livorno elleni bajnokin tért vissza az Inter ikonja, Javier Zanetti.



A súlyos sérülésből felépülve, 40 évesen ismét pályára lépett Zanetti, aki a meccs után mindenkinek megköszönte, aki segített neki ebben a nehéz időszakban.

" Fantasztikus érzés volt, nem volt könnyű visszatérni egy ilyen sérülést követően, 40 évesen. Megígértem, hogy legalább még egy meccset fogok játszani a saját szurkolóim előtt, most pedig megcsináltam. Mindenkinek köszönöm: a szurkolóknak, az elnök úrnak, a csapattársaimnak." - nyilatkozta a meccs lefújását követően Zanetti.

" Morattival egyedi a kapcsolatunk, ami túlmutat a futballon. Rengeteget tett ezért a klubért. Minden vasárnap a pályán kell bizonyítanunk, hogy nem volt hiábavaló az a munka, amit beleölt az elmúlt időszakban. Hiszek benne, hogy ez a mentalitás előre fog vinni minket." - mondta el az Inter kapitánya.

A csapat edzője, Walter Mazzarri is kitért a kapitány visszatérésére:

" Van benne valami fantasztikus, amitől világklasszisnak nevezhetjük. Abban a 10 percben, amikor beállt, nyugodtságot hozott a csapatnak. Hihetetlen, hogy az ő korában valaki, egy ilyen sérülést követően még visszatérjen. Nagyon kevesen vannak, akik ezt meg tudták volna csinálni." - nyilatkozta Mazzarri. 


forrás: azzurri.co.hu