Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Bouy jelentheti a kulcsot Jorginho megszerzéséhez

Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus a Veronában játszó brazil származású játékossal, Jorginhóval szeretné tovább erősíteni a középpályáját, akinek leigazolásához a holland tehetség, Ouasim Bouy jelentheti a kulcsot.

 
Az első osztályú újonc Verona az AC Milan legyőzésével köszöntötte visszatérését az első vonalba, s azóta is remekül teljesít, köszönhetően többek között a csapat 21 esztendős középpályásának, Jorginhónak, akiért számos hazai csapat, így a Fiorentina és a Milan, mellett külföldről is akadnak érdeklődők az Arsenal és a Paris Saint-Germain személyében.


A hírek szerint, a Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta, látva az egyre erősödő piaci érdeklődést, szeretné hamar lezárni az ügyet, hiszen a torinói klub Jorginhóban látja a korosodó Pirlo utódját, avagy amennyiben a nyáron lejáró szerződésű veterán nyáron hosszabbítana, helyetteseként számolhatna vele.


Marotta legfőbb ütőkártyája a Juventus holland ígérete, Ouasim Bouy lehet, aki súlyos sérülést követően tért vissza Torinóba a Brescia csapatától, s ugyan az első csapattal készül, mindeddig nem kapott játéklehetőséget, így számára is előnyös lehetne, ha Rómeó és Júlia városában nyerhetne tapasztalatot az első osztályban.


Bouy szerződése jövő júniusban lejár Torinóban, azonban az Öreg Hölgy mindenképpen új kontraktussal kötné magához a 20 esztendős középpályást, aki akár már januárban Veronába költözhetne, s ez a lépés részét képezhetné annak a megállapodásnak, amely értemében Jorginho nyártól magára öltené a Juventus zebracsíkos mezét.

forrás: juventuz.blog.hu