Recent comments

Friss Hírek

Milan: Barbara Berlusconi koncepcióváltást sürget

Mint beszámoltunk róla, Barbara Berlusconi, az AC Milan elnökének, Silvio Berlusconinak a lánya az öltözőben járt a Fiorentinától elszenvedett vereséget követően. 


Az igazgatóságban is helyet kapó Berlusconi lány koncepcióváltást sürget, ugyanakkor azt tagadja, hogy szóba került volna Adriano Galliani menesztése. 

„Sohasem szorgalmaztam Galliani leváltását. Az édesapámmal is csak arról beszéltem többször telefonon a vereség után, hogy változtatásra van szükség a Milan üzleti filozófiájában” – áll Barbara Berlusconi közleményében.

A hírek szerint ez azt jelenti, hogy a jelenleg rengeteg területtel foglalkozó Gallianitól mások vennék át a játékosok kiválasztását. Az egyik jelöltként Paolo Maldinit nevezik meg, de a Milan ikonja mellett más megfigyelők is képbe kerülhetnek.

Közben Galliani arról beszélt, hogy Massimiliano Allegri állása nincs veszélyben.

„Megvan a bizalom Allegri iránt, nem ő jelenti a problémát” – mondta Galliani, akit megkérdeztek a Barbara Berlusconi által felvetett témáról is. Az általános menedzser szerint az ő pozíciója megköveteli, hogy minden területért felelősséget vállaljon.

forrás: NSO