Recent comments

Friss Hírek

Milan: Allegri elárulta, miért csak a padon kezdett Balotelli

Massimiliano Allegri, a Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője a Barcelona elleni, 3–1-re elveszített Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést követően kifejtette, hogy miért csak a második félidőben vetette be Mario Balotellit a Camp Nouban rendezett találkozón.



„Egyszerű a magyarázat, a válogatott játéknap során kisebb sérülést szenvedett, a teljesítménye pedig az utóbbi időben nem volt elég »éles«, úgyhogy inkább azzal a csatárpárossal kezdtünk, amellyel az első meccsen” – utalt a Kaká, Robinho duóra a Milan vezetőedzője.

„Balotellinek a második félidőben voltak jó megmozdulásai, de előfordult, hogy túl sokat várt a passzal. Az emberek természetesen sokat várnak tőle, hozzá kell szoknia ahhoz, hogy minden harmadik nap meccset játszik, ami fizikailag és lelkileg is nagy igénybevételt jelent” – mondta Allegri, aki azért választotta a 4–4–1–1-es felállást, hogy több területet biztosíthasson Kakának.

„Mint mindig, most is beszéltem az elnök úrral a meccs előtt, és mondtam neki, hogy Mario nem lesz a kezdőcsapat tagja. A csapat és a játékos számára is ez volt a legjobb döntés” – tette hozzá a 46 esztendős szakember, akinek a csapata vasárnap a sereghajtó Chievo otthonában lép pályára az olasz bajnokság 12. fordulójában.

forrás: NSO