Recent comments

Friss Hírek

Llorente: Meg kell mutatnunk, hogy egy erős csapat vagyunk

A Juventus spanyol támadója, Fernando Llorente úgy véli, hogy a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája mérkőzés kiváló lehetőséget jelent a csapat számára, hogy megmutassa erejét és minőségét.


A zebramezes csapat az első három csoportmérkőzésen csupán két pontot gyűjtött, így a spanyol óriás elleni összecsapáson a továbbjutás a tét.

"Hazai pályán játszunk, s meg kell mutatnunk, hogy egy erős csapat vagyunk." - nyilatkozta Llorente az Onda Ceronak. "Már csak három mérkőzés maradt, s minden pont nélkülözhetetlen számunkra."

"A Madrid ellen nem ejthetünk hibákat, de a Bernabeuban megmutattuk, hogy képesek vagyunk arra, hogy jó mérkőzést játsszunk ellenük."

A madridi mérkőzés ugyan 2:1-es vereséggel zárult, de a Juventus felnőtt a feladathoz, s mindvégig egyenrangú ellenfele volt a Real Madridnak, amelynek erős bírói segítségre is szüksége volt ahhoz, hogy legyűrje az Öreg Hölgyet.

"Nem az volt a játékvezető legjobb napja a Bernabeuban, s ezzel bennünket büntetett. Azt eredményezte mindez, hogy le kellett cserélni engem, s nagyon dühösek voltunk a partvonal mellett."

Llorente nehezen illeszkedett be a csapatba, de az utóbbi hetekben már egyre több lehetőséget kapott Antonio Contétől.

"Minden egyes pályára lépéssel jobban érzem magam. Minden fellépéssel javulni akarok, s próbálok gólt szerezni, hogy egyre több és több önbizalmat szerezzek ebben a csapatban. Ez nem olyasvalami, ami egy éjszaka alatt bekövetkezik."

forrás: juventuz.blog.hu