Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Hernanes egyre közelebb a téli távozáshoz

Egyre távolabb kerül egymástól a Lazio és Hernanes, a brazil klasszis története lassan körvonalaiban kezd a Zarate-sztori kezdeteire emlékeztetni.


A Milan elleni cseréje, a Cagliari elleni padozása, a klub és Petkovic kritikái mind-mind súlyosbítják a kialakult helyzetet, aligha lenne meglepő, ha a dél-amerikai akár már a tél során elhagyná az olasz fővárost.

Ha helyzete rövid időn belül nem rendeződik, kifejezetten tanácsos lenne eladása mellett döntenie a Biancocelestének, szerződése ugyanis 2015 nyarán lejár, egy ország-világ előtt zajló konfliktus pedig a padlóig leverné jelen pillanatban még jelentősnek tekinthető, 25 millió euró körülire becsült piaci értékét.

A pletykák szerint Lotito döntésére ugrásra készen vár a januárban nagy bevásárlásra készülő Arsenal és Tottenham is, a két brit mellett azonban a római elnökkel remek kapcsolatot ápoló Milan is a pole-ban, a játékost évek óta követő vörös-feketék esélyeit igen jelentősnek ítélte meg az olasz szaksajtó. 

A Rossoneri mellett a vezetőségek barátságán túl Pazzini, Matri és Nocerino személye szól, mindhármuk neve felmerülhet egy kölcsöntranszfer részeként - állítják a klubokhoz közeli források.

forrás: azzurri.co.hu