Recent comments

Friss Hírek

Inter: A király visszatér

Udinében már leült a kispadra, a Livorno ellen pedig visszatérhet a pályára. 40 évesen 19. szezonjának vág neki az Interben Javier Zanetti.


A kék-feketék legendája április 28-án, a Palermo ellen szenvedett Achilles-ín-szakadást. 

Megműtötték, tudni lehetett, hogy a felépülés legalább hat-kilenc hónapot vesz igénybe, ám Zanetti már a baj másnapján visszatérését tervezte. 

Hat és fél hónappal később ez megvalósul: hétvégén az Udinese ellen idegenben 3-0-ra megnyert bajnokin ott volt a keretben a veterán középpályás, akit minden bizonnyal a hazai közönség előtt szeretne bevetni Walter Mazzari.

"A kondíciója nagyon jó. Az edzéseken kértem a többieket, figyeljenek rá, de ő nagyon jól bánik a labdával. Természetesen óvatosnak kell lennünk vele, időre van szüksége. Nem tudom pontosan mikor, de hamarosan újra futballozhat" - mondta a napokban az Inter vezetőedzője.

Pedig hiába fogadkozott tavasszal Zanetti, benne volt a pakliban, hogy a súlyos sérülés véget vet pazar pályafutásának. "Legalább még egyszer szeretnék az Inter drukkerei előtt játszani. Remélem, akár többször is tudok" - nyilatkozta akkor a dél-amerikai. 

Zanetti nemcsak visszatér, hanem a tervezett időpont előtt segítheti a gyepen csapatát. A milánóiak sem írták le őt, a nyáron 2014 nyaráig szerződést hosszabbítottak vele.

forrás: hatharom.com