Recent comments

Friss Hírek

Conte: Magas akadály vár ránk, de át kell ugranunk

A Juventus a Real Madridot a fogadja kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjának negyedik fordulójában.


Győzelemre van ítélve a Juventus, amely az eddigi három forduló során még nem nyert meccset, mindössze két pontot gyűjtött. 

A keddi feladat azonban nem lesz egyszerű, hiszen azt a Real Madridot fogadja, amely kilenc pontot számlál. A Juve mestere, Antonio Conte szerint úgy kell játszaniuk, ahogy azt a Bernabéu Stadionban tették.

"Természetesen tisztában vagyunk a téttel, nagyon fontos meccs következik az esélyeinket illetően egy remek csapat ellen - mondta Conte. - Várjuk a mérkőzést, büszkének kell lennünk arra, hogy ismét ilyen napjaink vannak. Úgy kell játszanunk, ahogy Madridban tettük és akkor rászolgálunk a továbbjutásra, máskülönben az elsők között esünk ki és tapsolhatunk azoknak, akik helyettünk tovább léptek. A Real Madridnak rendkívüli a támadószekciója, pusztítónak mondanám, különösen akkor, ha engedik, hogy a saját játékukat játsszák. Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Benzema, Ángel Di María, csak hogy néhány nevet mondjak, ha területet kapnak, akkor könyörtelenül kihasználják. Higgadtnak kell lennünk, el kell kerülni azokat a hibákat, amiket Madridban elkövettünk és minél több gondot kell okoznunk a Realnak."

Conte szerint a Juventus-Real Madrid párharc mindig elbűvölő.

"Nagyon nehéz meccs vár ránk, olyan ellenféllel találkozunk, amelynek jó esélye van arra, hogy elhódítsa a tizedik BL-trófeáját - fogalmazott a Juve edzője. - A Juventus-Real Madrid párharc mindig elbűvölő. Talán az atmoszféra időnként hatással volt a meccsre Madridban, kedden Torinóban varázslatos hangulatra számítok a közönségünktől. Szükségünk lesz rájuk a pozitív és a nem annyira pozitív pillanatokban, mert tényleg nagyon erős ellenféllel találkozunk és lesznek olyan időszakok, amikor akadozni fog a gépezet. Elég magas akadály vár ránk, de valahogy meg kell ugranunk."

forrás: hatharom.com