Recent comments

Friss Hírek

Conte: Nagy munka lesz továbbjutni

Hiába fordított a Juventus a hajrában a török Galatasaray ellen a győzelmet végül nem sikerült megszereznie.


Antonio Conte, az olasz rekordbajnok Juventus vezetőedzője elégedetlenül vonta meg a mérkőzés mérlegét:

„Egyértelműen csalódást kelt az eredmény, mert az első gólt megelőző védelmi hiba után összeszedtük magunkat, és a helyes pályára állítottuk a meccset. Kár a rögtön a második gólunk után beszedett egyenlítő találatért. Sokkal figyelmesebbnek kell lennünk, tiszta fejjel kell játszanunk. Innen már nagy munka lesz továbbjutni, de nem szabad letörnünk. Összeszorított foggal kell harcolnunk. Ha jó teljesítményt nyújtunk, akkor továbbmegyünk, ha nem, akkor az meg azt jelenti, hogy mások jobbak voltak, mi pedig kalapot emelünk előttük.”




 Roberto Mancini Kassai Viktor döntését vitatja.

„Mondjuk azt, különös tizenegyes volt, és különös meccs...  A büntető nélkül, azt hiszem, nem találtak volna be. Nem hiszem, hogy szabálytalanság történt. Tudtam, hogy nagyon nehéz meccs lesz, hisz a Juventus kerete kitűnő. A második félidőre elfogyott az erőnk, így ezen dolgoznunk kell, és erre jó lehetőség lesz a vb-selejtezők alatti szünet" – értékelt Mancini. 

Az olasz edző kiemelte Didier Drogba játékát.

„Drogba fantasztikus volt, őszintén mondhatom, nem is vártam tőle ilyen teljesítményt. Kimagaslóan futballozott. Eddig sok mindenre nem volt időm, két nap alatt mindössze annyira, hogy megtanuljam a játékosaim nevét, és megszervezzem kicsit a csapatot."

forrás: NSO