Recent comments

Friss Hírek

Conte: Mancini gondot okozhat nekünk

A Juventus mestere, Antonio Conte jobban örült volna, ha a holnap esedékes Bajnokok Ligája csoportmeccsen nem az olasz szakember, Roberto Mancini ülne a Galatasaray kispadján.


"Örülök Mancini kinevezésének, de jobban örültem volna, ha nem vele kellene szembenéznünk, hiszen gondot okozhat számunkra." - nyilatkozta Conte a Galatasaray elleni mérkőzés előtt. "Az ő érkeztével nem lesz taktikai támpontunk azzal kapcsolatosan, hogy milyen játékot játszanak, s ez megnehezíti a dolgunkat."
 
A szerdai találkozó mindkét csapat számára nagy jelentőséggel bír, hiszen az első csoportmeccsen mindkét csapat pontokat veszített. A Juventus Koppenhágában játszott döntetlent, míg a Galatasaray hazai pályán szenvedett súlyos, 6:1-es vereséget a Real Madridtól.

"A Galatasaray Real Madrid elleni mérkőzése nem szabad, hogy megtévesszen bennünket. A végeredmény túlzó volt. Nem használtuk ki a helyzeteinket a dánok ellen. Az egy ilyen nap volt. Jól kell játszanunk a Galatasaray ellen."

"Minden tőlünk telhető módon megpróbálkozunk majd a gólszerzéssel, még távoli lövésekkel is. A legfontosabb dolog, hogy megteremtsük a lehetőségeket."

"Intenzív ritmust kell diktálnunk, s mindent megteszünk majd a győzelemért, még akkor is, ha tudjuk, hogy nehéz lesz. Ezért szeretném, ha a szurkolók a tizenkettedik emberünkké válnának. Azt szeretném, ha a szurkolóink hallatnák a hangjukat."

A csapat összeállításakor komoly dilemmák merülhetnek fel, hiszen az Immobile belépője nyomán lesérült Carlos Tévez játéka kérdéses, s a mesternek döntenie kell, hogy Paul Pogba vagy Claudio Marchisio kapjon-e lehetőséget a középpályán Arturo Vidal és Andrea Pirlo mellett.

"Rá fogok nézni Tévezre az elkövetkező órákban. Nem végzett edzésmunkát tegnap, így pontos garanciákra lesz szükségem. Meglátjuk, hogy hogyan lesz majd. 

Mirko Vucinic? Gondjai voltak a sarkával, de felépült, és jó teljesítményt nyújt. Majd meglátom, hogy kezdeni fog-e. 

Pogba vagy Marchisio? Ez kérdéses, de megpróbálok jól átgondolt döntést hozni. A végeredmény majd választ ad arra vonatkozóan, hogy jól döntöttem-e."

Contét ismét megkérdezték a Torino elleni rangadó után tett nyilatkozatával kapcsolatosan, amely a két klub között kirobbant parázs nyilatkozatháború egyik fontos eseménye volt.

"Nem hiszem, hogy bármit hozzá kellene még tenni. A Juve két Scudettót és két Szuperkupát nyert az elmúlt két év során, így normális dolog, hogy indulatokat váltok ki, amikor egyértelmű dolgokat mondok. Közönséges dolgokat, amelyek tényeken alapulnak."

"Ez nem probléma, már volt rá példa a múltban, s így lesz a jövőben is. Követni fogom a saját utamat, s azt fogom mondani, amit gondolok."

forrás: juventuz.blog.hu