Recent comments

Friss Hírek

Bonucci: Mindent bele kell adnunk

A Juventus védője, Leonardo Bonucci biztos abban, hogy a hátsó alakzat számára fel lesz adva a lecke a szerdai Bajnokok Ligája találkozón, hiszen olyan játékos próbálja majd bevenni a torinói klub kapuját, mint Didier Drogba.


"Teljes összpontosításra lesz szükségünk, amikor ellenük játszunk majd." - nyilatkozta Bonucci a Galatasaray elleni csoportmérkőzést megelőzően.

"Drogba kétségkívül a világ legjobb csatárainak egyike, aki a Galatasarayhoz igazolt egy kis kínai tapasztalat után, azzal a szándékkal, hogy további meglepetéseket okozzon."

"Bajnokok Ligája győzelemre vezette a Chelsea csapatát, szerdán egy olyan motivált csatár ellen játszunk majd, aki jó teljesítményt akar nyújtani."

A Torinóban megrendezésre kerülő találkozó mindkét fél számára kiemelt jelentőséggel bír, hiszen az első játéknapon a Juventus két pontot Koppenhágában felejtett, a Galatasaray pedig megsemmisítő, 6:1-es vereséget szenvedett a Real Madridtól a Boszporusz partján.

"Este mindent bele kell adnunk, ami tőlünk telik, mivel csak egy célunk van, s ez a győzelem. A Juventusnál szinte kényszerítve vagyunk erre."

"Az egyik legfőbb célunk ebben a szezonban, hogy még tovább jussunk a Bajnokok Ligájában, mint tavaly. Így hát a három pontért lépünk pályára a Galatasaray ellen."

Az Öreg Hölgy tavaly a sorozat legjobb nyolc csapata közé verekedte magát, ahol a későbbi győztes Bayern München állta útját.

forrás: juventuz.blog.hu