Recent comments

Friss Hírek

Stramaccioni: Palacio egy zseni



A Serie A 29. fordulójából elhalasztott Sampdoria-Inter mérkőzést tegnap pótolták be: az Inter az elvesztett Derby d'Italia után érkezett Genovába, és ezúttal három ponttal gazdagodott - köszönhetően Rodrigo Palaciónak.

"Nagyon fontos volt,hogy megnyerjük ezt a mérkőzést, ezt pedig pontosan tudták a játékosaim" - kezdte nyilatkozatát Andrea Stramaccioni.

" A Tottenham és a Juventus elleni meccsek után, ahol játékban rengeteget fejlődtünk, nagyon fontos volt, hogy végre eredményesen is futballozzunk. Boldog vagyok, hogy ez sikerült. "

A Mester kitért Rodrigo Palacio teljesítményére is: az argentin támadó szerezte az Inter öt utolsó Serie A-s góljának mindegyikét.

" Az ő neve volt az első, amit mondtam az Elnök úrnak a szezon kezdete előtt. Egy olyan játékos, akitől sokat várhattunk idén, és ezt bizonyította is. 

A szezonja duplán értékesnek számít. Kovacsics egy igazi regista, pontosan olyan játékos,akit kerestünk. Mellette Freddy Guarín teljesítményével is elégedettek lehettünk.

Icardi? Az egyik legjobb fiatal játékos a Serie A-ban. " - zárta rövidre a Samp csatárának Milánóba igazolásának pletykáját Andrea Stramaccioni.

forrás: azzurri.co.hu