Recent comments

Friss Hírek

Pallotta: Minden a tervek szerint halad



A klub amerikai tulajdonosai célja, hogy a Roma nemzetközileg is elismert név legyen és James Pallotta szerint a klub jó úton halad ebbe az irányba.

Annak ellenére, hogy a csapat nem a legjobban szerepel a bajnokságban, Pallotta megnyugtatta a szurkolókat, miszerint a klub jó irányba halad.

"Az enyém egy hosszútávú projekt, mert szeretném legalább 20 évig vezetni a Romát és sok mindent nyerni. A Bostonnal ezt 5 év után sikerült elérnem."- nyilatkozta Pallotta.

"Sokszor felébredek éjszaka amiatt, mert egyszerűen nem értem, hogy egyes meccseken hogyan tudtunk kikapni. Vannak tehetségeink, de nem vagyunk következetesek. Walter Sabatini és Franco Baldini munkájával elégedett vagyok, a csapat bárkit képes megverni és ezt be is bizonyította. 


Nincs még egy olyan klub a világon, amelyik olyan cégekkel kötött együttműködési megállapodást, mint a Nike, a Disney és a Volkswagen. Minden a tervek szerint halad."

Pallotta elismerte, hogy miután nem sikerült megállapodni Adnan Adel Aref Al Qaddumi Al Shtewi sejkkel, továbbra is befektetőket keres a klub.

"Több tanácsadónk is ajánlotta őt. Minden szükséges kutatást megtettünk és komoly lehetőségnek tűnt. Aztán ami történt megtörtént."

"Viszont megnyugtatok mindenkit, hogy nem veszítettünk pénzt ezzel, csak időt és ez nincs hatással a munkánkra. A Morgan Stanley összeállított egy programot, ami alapján ki lehet értékelni a lehetséges befektetők ajánlatait. Nagyon sok európai, amerikai, ázsiai és Közel-keleti cég van. 75 millió euróról van amúgy szó, annyira lenne szükség."

Az üzletembert megkérdezték a vezetőedző személyét illetően is, miután Zeman távozását követően Andreazzoli ideiglenesen lett kinevezve.

"Andreazzoli eddig jól dolgozott, de egyelőre túl korai arról beszélni, hogy marad-e. Hamarosan tárgyalni fogunk Tottival az új szerződése miatt, mert én személy szerint nem tudom elképzelni a Romát nélküle." 


forrás: asroma.hu